0745584444

otel beton fasonat

Otel Beton Fasonat

ANDAMI COMP SRL fasoneaza otel beton cu profil neted și periodic cu linii de prelucrare automate: din armătură cu calitate PC 52, BST 500 si OB 37, cu diametre între 6-20 mm din colaci si între 8-32 mm din bare. In baza proiectelor dumneavoastra se poate executa orice marca, conform STAS 438-1/2012 + ST009/2011. Marfa este livrata si etichetata pe tipodimensiuni.

Societatea noastra produce etrieri de dimensiuni și forme diferite, debitare la lungimi variabile in functie de dimensiunea solicitata de client, si orice alte forme geometrice conform extrasului de armare model extras de armare.

Avantajele clientului utilizand linii de productie automatizate pentru fasonarea otelului beton:

• timp de executie foarte scurt al proiectului dumneavoastra, si posibilitatea de montare rapida in santier a armaturii;
• calitate ridicata a executiei, procesul de fasonare se executa cu ajutorul utilajelor profesionale de fasonare, acestea inlocuind indoirea si modelarea manuala a otelului in santier care reprezinta un efort cu pierderi materiale si erori umane;
• optimizarea dimensiunilor in productie pentru reducerea pierderilor;
• pastrarea calitãții și caracteristicilor oțelului beton conform certificatelor de inspectie emise de producãtor ;
• etichetarea fiecarei marci din extrasul de armatura, cu toate detaliile necesare identificarii in santier a armaturii fasonate (client, proiect, plan, element, marca, material, numar bucati, forma geometrica, greutatea per bucata si marca);
• marfa este livrata cu transport la santierul beneficiarului lucrarii pentru orice cantitate si lungime de pana la 12 ml;
• pentru eliminarea erorilor umane la introducerea comenzilor folosim una dintre cele mai performante aplicatii de management a productiei care face transferul automat al datelor catre si de la masina de fasonat, astfel existand permanent o comunicare intre personalul de coordonare a productiei si masina.

Observatii:
Odata cu lansarea comenzii de armatura, clientul va specifica toate datele necesare procesarii automate a comenzii.

Cotarea segmentelor armaturilor indoite (fasonate), se considera in axul barei conform STAS 855/1955(1979), exceptie fac etrierii care se coteaza la interior conform aceluiasi STAS 855/1955(1979) si vor fi mentionati distinct prin adaugarea literei “ E ” sau a cuvantului “etrier” inaintea marcii respective. In cazul in care cotarile marcilor transmise de catre client nu respecta aceasta conventie, clientul trebuie sa mentioneze explicit, printr-o nota la sfarsitul comenzii, cum s-a facut cotarea (interior sau exterior).

Formularul comanda otel fasonat va fi transmis pe email la adresa vanzari@andami.ro, si comanda va fi prelucrata in cel mai scurt timp de catre consultantii tehnici. Referentii de vanzari vor lua legatura cu Dvs. in cel mai scurt timp pentru intocmirea documentelor comerciale si comunicarea informatiilor privind plata si livrarea marfii.

Otel beton OB37

 

Otel beton OB37

Oțelul beton laminat la cald, cu profil neted este utilizat la armarea betonului, la elemente şi structuri din beton armat şi beton precomprimat, în construcţii civile şi industriale. OB 37 cel mai des este folosit la confecționarea de etrieri, ce mențin armăturile sau pentru debitare ulterioara in bare

Greutatile teoretice sunt conform standardului in vigoare STAS 438-1/2012.

Marfa este insotita de certificat de inspectie emis de producator si declaratie de conformitate.

Otel beton PC52

 

Otel beton PC52

Oțelul beton laminat la cald, cu profil periodic este utilizat la armarea betonului, la elemente şi structuri din beton armat şi beton precomprimat, în construcţii civile şi industriale. Acesta este folosit la: stâlpi, centuri, grinzi, plăci, ziduri, elemente prefabricate, terasamente.

Otel beton BST500

 

Otel beton BST500

Oțelul beton laminat la cald, cu profil periodic este utilizat la armarea betonului, la elemente şi structuri din beton armat şi beton precomprimat, în construcţii civile şi industriale. Acesta este folosit la: stâlpi, centuri, grinzi, plăci, ziduri, elemente prefabricate, terasamente. Acest tip de oțel datorită compoziției sale speciale oferă avantajul unei rezistențe îmbunătățite, permițând folosirea cantităților mai mici decât dacă s-ar folosi produse similare.

plasa sudata

 

Plasă sudata

Societatea noastra produce plasă sudată din sârmă profilată SPPB utilizata pentru armarea betonului la elemente si structuri din beton armat.

Plasele speciale G sunt folosite pentru imprejmuiri precum si in diverse constructii conform proiectului.

• Standard de executie plasa sudata SR 438 - 3 / 98 ( STNB STAS 438-2; SPPB STAS 438-4) + alte norme internationale

• Confectionate din sarma profilata SPPB

Dimensiune panou mm: 5000 x 2000

Dimensiune panou mm: 6000 x 2000

sarma

 

Sarma laminata

 

Formular de comanda